OVERIG NIEUWS

Nieuwe reeks kwalificatiedagen voor Oranjebar Super Ranking XII

oranjesuper12Vanaf dinsdagavond 05 augustus 20:00 wordt gestart met een nieuwe reeks kwalificatietoernooien voor de 12de editie van de Oranjebar Super Ranking. De 16 best geplaatste spelers die minimaal 4x hebben deelgenomen aan deze nieuwe reeks kwalificatietoernooien worden  uitgenodigd voor deelname aan de finaleavond waar ze ook hun behaalde prijzengeld ontvangen. De Oranjebar Super Ranking is geliefd bij zowel de betere en bekende dartsspelers als spelers die de sport als liefhebberij beoefenen en biedt daarom aan de deelnemers de mogelijkheid hun spelniveau te verbeteren. Twaalf weken lang wordt er gevraagd onder hoge druk te presteren en je zo te plaatsen voor de finaledag waar leuke beloningen liggen te wachten.

De inmiddels twaalfde editie van dit evenement kan voor sommige deelnemers de deur openen naar nieuwe kansen binnen het uitoefenen van de dartsport daar er regelmatig scouts van 1e Divisie, eredivisie en SLN teams aanwezig zijn net als vertegenwoordigers van bedrijven die bekend zijn met sponsoring in de dartwereld. De organisatie verwacht dan ook dat via de Oranjebar Super Ranking XII weer nieuwe talenten zich zullen profileren zoals  Arno Louwers als voorbeeld van nieuwe prof in de dop na de laatste editie van de ranking.

De eerste kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking XII wordt gespeeld op dinsdag 05 augustus 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands