OVERIG NIEUWS

Na twee ronden komt er tekening in de stand

otpc2014Op donderdag 05 en 12 juni jongstleden werden de volgende twee speeldagen uit de eerste ronde van  de Oranjebar TPC 2014 gespeeld. Met nog een speeldag te gaan worden de verdeling binnen de vier groepen al aardig zichtbaar. Aanstaande donderdag 19 juni op de laatste speeldag in de eerste ronde wordt voor de groepen B & D duidelijk  wie er zullen afvallen en wie doorstromen naar de tweede ronde. In groep A zijn Roel Donkers, Corne van Mastrigt en Mark Brouwer al zeker van het bereiken van de volgende ronde. Braulio Roncero en Nico Thissen moeten minimaal nog één van de voor hun resterende wedstrijden moeten winnen. Harm Kuipers en Wouter Vaes strijden op de laatste speeldag voor hun laatste kans. Dennis Gijsberts weet inmiddels dat hij na deze ronde uitgeschakeld.

Ook in groep B zijn drie spelers zeker van de volgende ronde, Ron Meulenkamp, Patrick Morelissen en Percy Schuurman nemen de bovenste plaatsen in. Ed van de Aa zal na de eerste ronde afscheid nemen  en zal dat doen met of Rick Veuglers of Mark van Haren of Ardy Slegers eof Wim Donkers. Wie van deze spelers de minste punten haalt moet het veld ruimen. In groep C zijn de kaarten zo goed als geschud en zijn 5 spelers al zeker van de volgende ronde. Oswin Streden, Willem Mandigers, Bobby Biemans, Wilco Vermeulen en Dennis Klamer spelen nu voor een gunstige uitgangspositie. Voor Anneke Kuijten en Sjef Weber lijkt het doek gevallen. Alleen als zij hun beide laatste partijen weten te winnen hebben ze nog een kans om Hermie van Orsouw te passeren mits Hermie zelf zijn twee laatste wedstrijden verliest.

Hetzelfde geldt voor groep D waar de bovenste 5 spelers strijden voor een goede uitgangspositie. Michel van de Horst, Jurgen Schats, Arno Louwers, Barry Zander en Fred Burger zien we terug in de volgende ronde. Donderdag aanstaande zal bekend zijn of Stein Donkers of Davy van der Zande  of Abdil Loubane zich bij hen voegt en wie er zullen afvallen.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands