OVERIG NIEUWS

Darts4Life darten voor het hart levert 9000 euro op voor de Hartstichting

Een luid gejuich klonk op in sporthal de Rozet in Rozenburg toen Marco Voss de opbrengst (9000 euro) bekend maakte van een weekend vol darts en plezier. En dat alles voor maar 1 doel; de Hartstichting.

De rode draad door dit weekend was uiteraard het teamtoernooi waarin liefst 32 teams van 6 spelers de strijd met mekaar aangingen voor de ereplaatsen en een mooi aandenken in de vorm van een beker. En natuurlijk hoort daar ook een lekker drankje bij. Een flesje bier kon je kopen voor 2 euro waarvan 25 cent naar het goede doel ging. Dit resulteerde in een enorme wand van maar liefst 150 lege kratten bier, 3600 flesjes dus.

En zo was er ook het dartteam De Afzeikers Darts4Life die heel het jaar tijdens hun competitiewedstrijden met een spaarpot in de hand hun tegenstanders om een bijdrage vroegen. Deze actie leverde het mooie bedrag van € 512,35 op.

Marcel Evertse leverde zijn bijdrage met de chichiwa challenge en hem lukte het om meer dan 100 volwassen mensen tegelijk te laten dansen op dit kinderliedje. Dat leverde niet alleen mooie beelden op maar ook een mooi bedrag op.

Bakkerij Jeroen Luijten had 180 saucijzenbroodjes en dito gevulde koeken beschikbaar gesteld, ook hiervan ging de opbrengst naar het goede doel. De Flugel dames verkochten flesjes Flugel voor 1 eurootje en bij Dartsshop Kattestaart kon men het finishspel spelen voor het goede doel.

Ook een grote bijdrage werd er geleverd door de mensen van de loterij. Liefst 600 prijzen waren er te winnen en beide dagen kon men tevreden mededelen dat alle loten verkocht waren!

En waar gedronken word moet ook goed gegeten worden. Nou en dat kan de Darts4Life familie wel hoor! Aan het eind van zondagmiddag kon de frietkar op slot. Waarom? Nou er was zelfs geen patatje meer te vinden. Alles maar dan ook alles was uitverkocht.

Het woord is gevallen; een grote Familie! En dat is Darts4Life ook, een weekend lang een groot feest en samenhorigheid uniek in zijn soort! Dat blijkt ook uit de woorden van Elly Voss, de vrouw van Marco, op Facebook deze ochtend:

Waar zal ik gaan beginnen…….net wakker aan het worden en aan het bijkomen van dit fantastische weekend! Wat zijn we toch met elkaar een grote dartfamilie! Een heel weekend gezelligheid, een heel weekend weinig slapen en gewoon weer doorgaan en dit alles voor het goede doel! Wat hebben we met elkaar weer een fantastisch weekend neergezet!”

Darts4Life beleeft volgend jaar zijn 10-jarig jubileum. Iets wat naar alle waarschijnlijkheid weer een geweldig weekend gaat worden.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands