PRODARTS EUROPE

Allin2darts Sneek derde Road to the Winmau locatie

Een derde organisator heeft zich aangemeld om dit seizoen ook 8 Road to the Winmau ranking toernooien te organiseren. Allin2darts uit het Friese Sneek gaat deze 8 toernooien  organiseren. Met deze ranking toernooien bieden zij spelers en speelsters uit deze regio de kans zich te kwalificeren voor de Road to the Winmau finaledag waar met andere spelers en speelsters die zich voor deze dag hebben geplaatst wordt gespeeld om een startbewijs voor deelname aan de Winmau World Masters 2018.

Er is op die finaledag een ticket voor zowel een heer als dame plus een leuke bijdrage in de reiskosten.

De toernooien worden gehouden in Wijkgebouw út wykje aan de Gongrijpstraat 50 in Sneek. Voor darters uit deze regio zeker geen onbekende dartslocatie.

Als kers op de taart zijn er extra prijzen voor de ranking omdat alle ranking toernooien worden gesponsord door Nitro Engergy

Zo krijgt de winnaar € 150,=   en de nummer 2 € 100,=  en de gedeeld derden ( 2x) € 50,=. In de verliezersronde zijn er vleesprijzen.

De eerste 3 data zijn bekend:

21 oktober 2017

18 november 2017

23 december 2017

Meer informatie over al hun toernooien vind je op de Facebookpagina van Allin2darts

Er is dit seizoen nog ruimte voor 1 locatie om mee toe doen ( liefst 1 uit West Nederland )  Ook interesse stuur dan een mail met uw gegevens en we zenden u de nodige informatie

error: © Prodarts Europe - the Netherlands