WDF/BDO

Indeling en uitslagen Lakeside woensdag 8 januari – James Wilson ligt op koers

woensdag-01Vandaag gaat de tweede ronde van het Lakeside World Professional Darts Championship van start. Twee Nederlanders staan in het programma voor vandaag, Wesley Harms en Rick Hofstra. Wesley staat volgens het schema als laatste match van de middag aangekondigd en in deze partij moet hij het opnemen tegen Tony Eccles. Rick Hofstra speelt de tweede wedstrijd van de avondsessie tegen Martin Atkins. De avondsessie wordt geopend door een andere Nederlandse speelster, Sharon Prins die het gaat opnemen tegen Irina Armstrong die tegenwoordig als Duitse door het leven gaat.

Ook vandaag weer ‘prime time’ wedstrijden in de middagsessie. Naast de partij van Harms speelt  Gary Robson tegen Robbie Green als eerste partij van de middagsessie gevolgd door Stephen Bunting tegen Dave Prins. De middagwedstrijden zijn weer te zien op de BBC of via de stream die te vinden is op de startpagina van deze website.

Verder spelen na Sharon Prins en Rick Hofstra in de derde partij van de avond Glen Durrant tegen Alan Norris en Scott Mitchell tegen James Wilson. En volgens de programmering zijn deze partijen weer op Eurosport te zien of via de eerder genoemde link.

Veel vuurwerk dus vandaag, het wereldkampioenschap gaat nu echt beginnen!

De wedstrijden voor vandaag:

Woensdagmiddag   8-jan-14    
Pos  Player   Player score  
1 Gary Robson (Eng) Robbie Green (Eng)  1 4
2 Dave Prins (Eng) Stephen Bunting (Eng)  0  4
3 Wesley Harms (Ned) Tony Eccles (Eng)  3  4
4
  Woensdagavond   8-jan-14    
Pos  Player   Player score  
1 Irina Armstrong (Dui) Sharon Prins (Ned)  2  0
2 Rick Hofstra (Ned) Martin Atkins (Eng)  wo *
3 Glen Durrant (Eng) Alan Norris (Eng)  1 4
4 Scott Mitchell (Eng) James Wilson (Eng)  2  4

* Na een 2-0 voorsprong  in sets voor Rick werd de partij op verzoek van Martin Atkins onderbroken. Hij had last van een blessure aan  de werparm. Later maakte Atkins bekend niet meer verder te kunnen spelen en helaas vanwege deze blessure moest opgeven. Rick Hofstra plaats zich daarmee voor de kwartfinale.

Foto’s (C) Tiptoppics – Engeland

error: © Prodarts Europe - the Netherlands