PDC

Dave Chisnall verrast Taylor op eerste dag Singapore Darts Masters.

chisnall_singapore_01Dave Chisnall heeft op de eerste dag van het PDC Singapore Darts Masters toernooi voor een verrassing gezorgd door Phil Taylor met 10-6 te verslaan. Taylor die een paar weken geleden nog indrukwekkende wijze de World Matchplay in Blackpool wist te winnen had vandaag in de partij tegen Chisnall problemen op de dubbels en dat kostte hem de partij. Eigenlijk vanaf de eerste pijl moest the Power achter de feiten aanlopen en heeft niet 1 leg voorgestaan in deze partij. Ook Raymond van Barneveld gaan we in het volgende deel van het toernooi niet terug zien want in de tweede partij van deze dag verloor hij  met 10-6 van Simon Whitlock. 

Lang ging de partij gelijk op waarbij de ene keer Raymond een licht voordeel had en later weer het kwartje richting Simon viel. Na 12 gespeelde legs en een 6-6 stand viel dat kwartje helaas niet meer terug voor Raymond die vier legs oprij moet laten aan Whitlock die morgen in de halve finale nu tegen Chisnall mag spelen.

Peter Wright die het toernooi opende tegen James Wade was geen gevaar voor Wade die vanaf het begin sterk speelde en na zeven legs al 6-1 voor kwam.

Michael van Gerwen die de avond afsloot tegen Andy Hamilton deed dat in stijl door in de 14de leg met een 164 finish de partij af te sluiten met een 10-4 overwinning. Alleen na de eerste leg had Michael een achterstand in de partij maar 3 legs later was het gat geslagen met 3-1 . Hamilton kwam de leg erna nog terug naar 3-2 maar daarna liep Michael uit naar 8-4 en eindige de partij in 10-4.

Uitslagen en vervolg:

SINGAPORE DARTS MASTERS        
Pos  Player   Player    score
1 Michael v Gerwen (1) Andy Hamilton 10 4
2 Peter Wright (4) James Wade 4 10
3 Phil Taylor  (2) Dave Chisnall 6 10
4 Simon Whitlock (3) Raymond van Barneveld 10 6
 Halve finale        
Pos  Player   Player    score
1 Michael v Gerwen (1) James Wade
2 Dave Chisnall Simon Whitlock (3)
 Finale        
Pos  Player   Player    score
1

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands