WDF/BDO

Zuiderduin Masters kampioenen gaan hun titel verdedigen

ZuiderduinMasterswinners2012De organisatie van de Zuiderduin Masters heeft, in overleg met de BDO, de criteria voor deelname aan het wereldtop dartstoernooi aangepast. Besloten is om de winnaars bij het heren- en damestoernooi  van de Zuiderduin Masters uit te nodigen voor deelname aan het toernooi dat het jaar daarna plaatsvindt. Deze nieuwe regel wordt met terugwerkende kracht ingevoerd zodat  Stephen Bunting en Anastasia Dobromyslova , winnaar en winnares van Zuiderduin Masters 2012, verzekerd zijn van een startbewijs voor de editie van 2013.
Het totale deelnemersveld van 24 heren en 6 dames zal verder worden aangevuld met de beste spelers en speelsters op de Zuiderduin Masters ranking, de winnaars van Mariflex Open, de winnaars van  Champions League of Darts en een aantal wildcards.

De volgende editie van de Zuiderduin Masters zal worden gespeeld van vrijdag 6 tot en met zondag 8 december 2013 in Hotel Zuiderduin te Egmond aan Zee. Meer informatie  wordt onder andere  via de website www.zuiderduinmasters.nl  bekend gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands