OVERIG NIEUWS

Zes spelers toegevoegd aan deelnemersveld TOP Player Competition 2014

TPC_Q14Vandaag heeft de organisatie van de Oranjebar TOP Players Competitie 2014 opnieuw zes namen vrijgegeven van spelers die aan de komende editie mogen deelnemen.  Dit zijn  Mark van Haaren, Percy Schuurman, Dennis Klamer, Willem Mandigers, Hermie van Orsouw en Wim Donkers. In totaal zijn er nu 26 spelers voor deze competitie bekend en de zes ontbrekende namen worden volgende week bekend gemaakt. Want op maandag 12 mei wordt het laatste kwalificatietoernooi in de Oranjebar gespeeld en op dit toernooi zijn nog twee startbewijzen te verdienen.

Aansluitend op dinsdag 13 mei worden dan deze twee winnaars plus de 4 resterende genodigde spelers bekend gemaakt.

Het totaal aantal deelnemers voor de TOP Player Competition 2014 bedraagt 32 spelers waarvan er 28 worden uitgenodigd en 4 spelers zich kunnen kwalificeren in de daarvoor bestemde toernooien.

De TOP Player Competition 2014 begint op donderdag 22 mei dan gaan de groepen A en C hun eerste wedstrijden zullen spelen in speelronde 1. Op 29 mei starten de groepen B en D met hun eerste ronde. De eerste ronde wordt gespeeld over 3 speeldagen, gevolgd door ronde 2 met een uitgedund speelveld dat 2 speelrondes zal duren. De laatste 16 overgebleven spelers zullen in speelronde drie bepalen welke 8 spelers zich plaatsen voor de finaledag wanneer er kruisfinales, halve finales en de finale zullen worden gespeeld.

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands