OVERIG NIEUWS

Arno Louwers klopt Oswin Streden in finale

orbarcomp_01Op de tweede kwalificatie avond voor de Oranjebar  Super Ranking 11 was een 16  koppig deelnemersveld aanwezig om er weer een gezellige maar vooral sportieve avond met mooie dartswedstrijden en verassende uitslagen van te maken. Standaard  werd begonnen met een groepsfase waaruit de twee besten van iedere groep zich plaatsen voor de kwartfinales. In deze fase van het toernooi kwamen de eerste verrassingen al snel tevoorschijn want spelers als Dennis Gijsberts, Mark Brouwers en Gerard de Jong werden hier al uitgeschakeld voor deelname aan de volgende ronde.

Dit gold ook voor Peter van den Broek die in de sleutelwedstrijd tegen Johnny Vos weliswaar iedere leg veel beter scoorde maar niet meer op de dubbel voor de winst mocht gooien. Johnny Vos werd via een 158, 154, 101 en een 75 finish met 4-0 winnaar en plaatse zich hierdoor voor de volgende ronde ten koste van “Peerke” .

In de kwartfinales kon er opnieuw een aantal opvallende uitslagen worden genoteerd en vielen Andre Steenbakker, Hermie van Orsouw, Roland Stokmans en Johnny Vos uit de boot waar Oswin Streden, Gerrit Bakermans, Arno Louwers en Bert Timmers zich wel wisten te plaatsen voor de halve finales.

In de halve finale maakten Arno Louwers en Gerrit Bakermans het elkaar flink moeilijk maar trok Arno met 3-4 aan het langste eind. In de andere halve finale rekende Oswin Streden simpel af met tegenstander Bert Timmers die met 4-1 van de oche werd gestuurd.

Aansluitend werd de finale gespeeld waarbij beide finalisten elkaar mooi in evenwicht hielden. Leg voor leg werd netjes verdeeld tussen Arno en Oswin die niet voor elkaar wilde onderdoen. Het was Arno Louwers die uiteindelijk de beslissende 5-4 op het bord wist te krijgen en hiermee dus zijn eerste dagzege in de OSR-11 op zijn naam schreef.

Uitslag van speeldag 2:

1. Arno Louwers

2. Oswin Streden

3. Gerrit Bakermans en Bert Timmer.

De volgende kwalificatieavond van de Oranjebar Super Ranking 11 wordt gespeeld op dinsdag 13 mei 2014. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19:30 uur. Aanvang van het toernooi is 20:00 uur.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands