WDF/BDO

Winmau TV verzorgt live stream van Granite City Open

granitecity-01Het 11de Granite City Open is Schotlands grootste dartstoernooi wat prijzengeld betreft. Dit toernooi dat gaat plaatsvinden op 28, 29 en 30 juni in hetAberdeen Exhibition and Conference Centre, Bridge of Don, Aberdeen,  er er wordt uitsluitend gespeeld op de Winmau Blade 4. Nu al geniet het toernooi al van grote belangstelling en zijn al verzekerd van deelnamen van wereldkampioenen Scott Waites en Martin Adams en andere sterren uit het B.D.O. dartscircuit zoals Dazzler, darryl Fitton. Stephan Bunting en Deta Hedman, de winnaars van vorig jaar zijn er natuurlijk ook om hun titel te verdedigen.

Het totale prijzengeld voor het toernooi bedraagt maar liefst £ 20.520,00 en telt mee voor de BDO wereldranking. Het beloofd dus een geweldig weekeinde te worden met deelname van zo goed als de gehele wereldtop die proberen hun deelname aan de Winmau World Masters en Lakeside World Pro veilig te stellen. Winmau TV gaat verslag doen van dit evenement. Veel zal live te volgen zijn via dit  Winmau TV internetkanaal, http://www.winmau.com/sec/1391/WINMAU_TV/

Organisator van het evenement Derek Weston vetrelde  voor dit persbericht “The Granite City Open is een geweldig evenement waar de beste talenten die we hebben in het BDO-systeem aan meedoen. Wij zijn er trots op als  gastheer van het evenement en daarmee de prachtige stad  Aberdeen in de spotlights kunnen zetten . Ook zijn we gelukkig met de ondersteuning Winmau, deze is van onschatbare waarde en voegt een extra dimensie toe aan dit toernooi. We prijzen dan ook Sales en Marketing Director Ian Flack en zijn collega’s voor hun inzet om van het Granite City Open een top toernooi binnen het B.D.O. circuit te maken.

Voor meer informatie en voor een inschrijfformulier kunt u terecht op: www.granitecityopen.co.uk

error: © Prodarts Europe - the Netherlands