WDF/BDO

Willy van de Wiel voorlopig niet meer in Nederlandse selectie

Ingezonden bericht door de Nederlandse Darts Bond.
Rijenaar Willy van de Wiel (29) heeft aangegeven voorlopig niet meer beschikbaar te zijn voor de Nederlandse selectie. Aanleiding hiervoor zijn persoonlijke redenen en gebrek aan middelen en tijd om zich 100% voor de selectie in te kunnen zetten. Willy blijft op individuele basis op normale wijze actief binnen de dartssport en bezit momenteel een 18de plaats op de wereldranking van de WDF, 11de plaats op de BDO ranking (Lakeside) en is als 4de geplaatst voor de Zuiderduin Masters op 9 t/m 11 december in hotel Zuiderduin (Egmond aan Zee).

Willy begon zijn carrière in de Nederlandse selectie vanaf seizoen 2008-2009 en bleek vanaf dat moment een vaste waarde van het Nederlands Team tijdens uitzendingen naar EK’s WK’s en andere evenementen. In 2009 werd Willy wereldkampioen met het Nederlands team in Amerika, in 2010 won Willy zilver met het Nederlands team in Turkijke en werd hij runner-up in het singletoernooi.
In goed overleg met de NDB neemt Willy afscheid van de selectie maar blijft vanzelfsprekend welkom zodra zijn situatie veranderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands