OVERIG NIEUWS

Benito van de Pas zet de puntjes op de i

Benito van de Pas heeft gisteren revanche genomen door het Woensdag Euro Toernooi te winnen. De overwinning ging ten koste van Danny Schellekens die tweede werd. Opnieuw een grote opkomst gisteren avond. Naast een aantal vaste bezoekers opnieuw vele nieuwe gezichten zoals bijvoorbeeld Jan Smits, Ard en Jan van Heeswijk en Ricardo.

Vanwege een oefenwedstrijd moest er die avond op 3 banen worden gegooid maar dat kon de pret niet drukken. Benito van de Pas had wat goed te maken en wist door winst op Ricardo, Hermie van Orsouw,Abdil Loubane en Danny Schellekens direct de finale te bereiken. De herkansingsronde had niet misstaan als een hoofronde van menig toernooi; spelers als Hermie van Orsouw, Santino Broer, Bobby Biemans, Jake Jones en uiteindelijk ook Danny Schellekens mochten met de overige spelers uitmaken wie het in de finale het tegen Benito zou opnemen.

Uiteindelijk bleef Danny over en hij moest dus 2x winnen om met euro’s naar huis te gaan. Benito dacht er anders over en pakte met 3-1 de
toernooiwinst, de euro’s en zelfvertrouwen met het oog op het Open Zweden aankomend weekend.

EINDSTAND:
1. Benito van de Pas
2. Danny Schellekens
ged 3de. Bobby Biemans en Jake Jones

Ingezonden bericht door Hans Broer namens de Oranjebar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands