WDF/BDO

Het verlossende antwoord: Lakeside 2012 gaat gewoon door!

De storm in het glas water is gaan liggen, en alle sceptici worden de mond gesnoerd door het persbericht dat we hedenavond ontvingen vanuit het BDO kantoor. In opdracht van de nieuwe voorzitter, Barry Gilbey, werd dit persbericht naar Home4darts gezonden met het verzoek dit te willen plaatsen. Zo wordt dan alle twijfel weg genomen over het voortbestaan van het Lakeside World Professional Darts Championship.

De inhoud van het bericht luid alsvolgt:

Bob Potter, eigenaar van Lakeside Country Club, Frimley Green – onbetwist the Home of World Darts – heeft gisteren een ontmoeting gehad met BDO voorzitter Barry Gilbey en enkele vertegenwoordigers van de nieuwe BDO Raad van Bestuur. Tijdens deze ontmoeting heeft Mr. Potter  geluisterd naar de veel omvattende plannen van de BDO Raad van Bestuur voor het Lakeside World Professional Darts Championships 2012 en samen de details voor dit evenement besproken. De Lakeside World Pro staat op de agenda van zaterdag, 07 januari tot zondag de 15 januari 2012.

In de plannen wordt ondermeer gesproken over de uitgebreide televisie-uitzendingen door zowel de BBC en ESPN. Meer details worden bekendgemaakt na de Winmau World Masters waar ESPN debuteert als dartszender voor de BDO. De Winmau wordt gespeeld vanaf vrijdag 2 september tot en met zondag 4 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands