PDC

Week 11 van de Premier League

betwayW11_01Voor de elfde speelweek van de PDC Premier League doen de spelers vanavond het Schotse Abderdeen aan. En de avond begint goed want er staan twee regelrechte nagelbijters aan het begin van deze avond gepland. Gary Anderson zal voor thuispubliek de openingsmatch spelen tegen Adrian Lewis en de Schot beloofde vuurwerk vanavond. Daarna het treffen waarvoor iedereen weer op de punt van de stoel zal zitten, Michael van Gerwen tegen Phil Taylor. Wordt het weer 7-0 voor Michael zoals tijdens de allereerste Premier League avond? Zonder twijfel zal van Gerwen er voor gaan, maar gezien de vorm van Taylor kon het wel eens een spectaculaire partij worden.

Van Gerwen komt evenals Adrian Lewis vanavond twee keer in actie. In de slotpartij van de avond spelen deze twee tegen elkaar en Lewis is uit op revanche. Raymond van Barneveld speelt de voorlaatste partij van de avond tegen Robert Thornton die misschien wel door het thuis publiek vleugels zal krijgen.

De derde partij is die tussen Peter Wright en Dave Chisnall. Wright die de laatste weken niet meer zo succesvol is zal zich voor eigen publiek willen bewijzen, een mooie avond darts dus in het vooruitzicht

Hieronder het schema voor vanavond:

Week 11   ABERDEEN    
Pos  Player   Player    score
1 Gary Anderson Adrian Lewis
2 Michael van Gerwen Phil Taylor
3 Peter Wright Dave Chisnall
4 Robert Thornton Raymond van Barneveld
5 Michael van Gerwen Adrian Lewis
error: © Prodarts Europe - the Netherlands