OVERIG NIEUWS

Darten voor het goede doel

montferland_orgOp 11 mei 2014 wordt voor het eerst het Open Montferlandse darttoernooi in de regio georganiseerd.Het idee van dit toernooi is afkomstig van John van Hengst. De inwoner uit ‘s-Heerenberg die in het verleden al eens gooide voor Darts4life  een stichting die zich inzet voor het goede doel  door darts toernooien te organiseren. Het Open Montferlandse darttoernooi gaat ook voor een goed doel en het toernooi staat dan ook in het teken van stichting Bergh in het Zadel dat rechtstreeks geld doneert voor onderzoek naar kanker.

Het darts toernooi wordt gehouden in het Laco Sportcentrum in ‘s-Heerenberg en heeft als indeling een hoofdtoernooi en een B toernooi voor de verliezers uit de eerste ronde. Voor de winnaar van het hoofdtoernooi staat er een hele grote wisselbeker te wachten en zijn er nog wat geldprijzen voor de nummers 1 2 en 3 .

Het toernooi start op zondag 11 mei om 12:00 uur. Deelnemers dienen zich te aan te melden via onze website www dartsmontferland.nl  Op zondag 11 mei is de zaal open vanaf 11:00 uur  en kunnen degenen  die zich hebben aangemeld  zich melden bij de inschrijfbalie in de sporthal.

Inschrijfgeld is  € 10,= per deelnemer, te voldoen bij aanvang van het toernooi. Er kunnen maximaal 256 darters deelnemen aan het toernooi, meld je dus snel aan,  want vol is vol!

De muzikale omlijsting tijdens dit toernooi is in handen van DJ Angelo met verder optredens van Martin Sifoy en als hoofdact de achterhoekse band  The Backedge Soultrain die een spetterend optreden zal verzorgen . Er zal een loterij gehouden worden met diverse mooie prijzen. Voor een hapje en drankje is uiteraard ook gezorgd met een grote bar voor de diverse drankjes en broodjes hamburger/braadworst/ham/kaas en beenham.

De organisatie hoopt op een mooie sportieve dag met een grote opbrengst voor het goede doel.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands