WDF/BDO

Vandaag gaat misschien de kogel al door de kerk

Met de verschuivingen in het bestuur van de BDO is het weer eens ouderwets onstuimig in dartsland. De geruchten stroom is weer volop op gang gekomen en op vele websites worden speculaties gedaan of vertalingen van emotionele interviews weergegegven. En wat is er van waar en wat is er allemaal helemaal niet van waar?

Winmau of geen Winmau? Dit fabeltje is inmiddels opgehelderd en is er een panklaar draaiboek gepresenteerd waarmee wordt bevestigd dat begin september de dartskaravaan weer in Hull neerstrijkt. En dan het verhaal Lakeside. Ook hier al veel wild west verhalen. Kreten als “moet er zaken gedaan worden met mensen die we niet kennen” of  is het nieuwe bestuur wel capabel genoeg?

Een ding weten we zeker, Bob Potter OBE eigenaar van de Lakeside en hoofdpsonsor van dit toernooi kent de meeste mensen uit het bestuur, sommige nog wel zeer persoonlijk. Daarom komen Bob, voorzitter Barry Gilbey en vertegenwoordiger van spelers, contact persoon naar de media,  en Lakeside World Champion, Martin Adams, (gesponsored door Mr. Potter) vandaag bij elkaar om de eerste contacten te leggen om de storm in het glas water tot bedaren brengen.

Op de foto een compositie van de nieuwe betuursleden die al jaren meedraaien in het BDO circus. Achter op rechts Barry Gilbey, je weet wel de referee van siiixteeeee!!, daarnaast achter Derek Weston. Ook hij draait al jaren mee en runt een dartschool in Engeland. Op de voorgrond rechts Vic Sexton die al sinds jaar en dag de verantwoording voor het Winmau en Lakeside podium draagt. Daarnaast Wayne Williams, ook hij heeft een verantwoordelijke taak gehad binnen de BDO en was belast met de scores via Darts for Windows, Sue Getty deed de toernooi adminstratie en de man geheel links, Martin Adams heeft geen verdere introductie nodig.

Met dank aan Robert Holmes ( Media Officer BDO )

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands