PDC

Unicorn zoekt Next Generation Talent

Dartspelers tussen de 16 en 23 jaar hebben vanaf nu de kans om deel uit te maken van Team Unicorn en gesponsord te worden om het PDC circuit te gaan spelen in 2017. Via een nieuwe spannende zoektocht gaat Unicorn op zoek naar “The Next Generation” Na de lancering van het nieuwe ‘Next Generation’ dartbord eerder in 2016 tijdens de World cup of Darts, gaat hun aandacht nu uit op het vinden van nieuwe sterren voor de toekomst.

Unicorn’s Next Generation daagt jullie uit om een video van maximaal 2 minuten te maken en te uploaden naar hun. In deze video moet jevertellen waarom jij de wens hebt om professioneel darts speler te worden, waarom jij zo van darts houdt en tevens laat je in deze video Unicorn  je worp zien.
Unicorn zal dan een kleine selectie maken waarna je uitgenodigd wordt en een Masterclass met een topspeler aangeboden krijgt. Er worden  drie gelukkige winnaars bekend gemaakt tijdens hetWilliam Hill World Darts Championship in december. Die ontvangen een sponsorship van Unicorn voor de 2017 PDC Qualifying School.

“We hebben ons altijd ingezet voor de toekomstige sterren van darts, met name door onze sponsoring van de PDC Unicorn World Youth Kampioenschap, Development Tour en de Challenge Tour, maar dit is een spannende nieuwe uitdaging voor ons” zei Unicorn Darts Managing Director Edward Lowy.

Dus lijkt het jou een uitdaging? stuur dan je video naar http://www.unicorndarts-nextgeneration.com/

error: © Prodarts Europe - the Netherlands