WDF/BDO

Wereld toppers dit weekend actief tijdens Open Belgie

Dit weekend staat het Open Belgie op het programma. In de jachthaven van Antwerpen strijden de wereld toppers van de BDO om de titel.
In totaal doen er dit weekend 746 deelnemers mee verdeeld over verschillende categorieën. Er neme  343 heren, 84 dames, 51 junioren, en 9 meisjes deel aan het toernooi.

Het Open Belgie kent een totale prijzenpot van €16.500,00 dat verdeeld wordt over alle categorieën, daarnaast zijn er ook voor de verschillende ranglijsten punten te verdienen zoals de BDO ranking, Finder Darts Masters ranking, en de WDF ranking.
Vorig jaar gingen de titels naar Jeffrey de Graaf die bij de heren Dean Reynolds versloeg met 2-1 in sets, bij de dames ging de titel naar Deta Hedman zij was te sterk voor Fallon Sherrock het werd 2-0 in sets.

De titels bij de jeugd gingen naar Maarten Dirk Woord die met 5-4 won van Marvin van Velsen. Bij de meisjes ging de titel naar Kyana Frauenfelder die met 4-2 te sterk was voor Layla Brussel.

Wilt u een kijkje gaan nemen dat kan de toegang is geheel gratis het gehele weekend, wie weet ontmoet u wel Lakeside kampioen Scott Waites of een van uw andere favorieten.
U bent dus van harte welkom op de Thonetlaan 133 te Antwerpen-Linkeroever.

Voor meer inlichtingen kunt u zich wenden tot http://www.belgischedartsbond.be/

error: © Prodarts Europe - the Netherlands