WDF/BDO

Uitslagen zondagavond wedstrijden Lakeside – Alle uitslagen van vanavond

zodagavond_01Zondagavond wordt er begonnen met twee wedstrijden uit de voorronde. Eerst speelt de Nieuw Zealander, Mike Day tegen de Engelsman Sam Head en de winnaar van deze partij moet het in de eerste ronde opnemen tegen Glenn Durrant uit Engeland. Jim Widmayer uit Amerika speelt de tweede wedstrijd tegen Engelsman Garry Thompson. Voor de Amerikaan het tweede uitstapje naar Europa in nog geen 3 weken tijd. Widmayer speelde begin december mee op het Zuiderduin Masters toernooi. Mocht Widmayer winnen dan wacht hem Stephen Bunting en die had hij ook als tegenstander in de groepsfase van de Zuiderduin.

Na de twee herenpartijen komt Rilana Erades in actie. Rilana haalde Lakeside via het play off toernooi in Hull en zal proberen om via haar tegenstander Fallon Sherrock de volgende ronde te bereiken. Daar wacht dan Anastasia op haar of Fallon.

In een geheel Nederlands onderonsje komen Remco van Eijden en Rick Hofstra in de slotpartij van de zondagavond aan bod. Een partij die alle kanten op kan met een zeker gegeven, er gaat een Nederlander door naar de laatste 16. Gedurende de avond zullen we de uitslagen voor u vermelden en aan het eind van de avond een korte samenvatting publiceren.

  Zondagavond   5-jan-14    
Pos  Player   Player score  
1 Mike Day (Nw Zld) Sam Head (Eng) 3 0
2 Jim Widmayer (USA) Garry Thompson (Eng) 3 2
3 Fallon Sherrock (Eng) Rilana Erades (Ned) 2  0
4 Remco van Eijden (Ned) Rick Hofstra (Ned)  0  3

Wedstrijden in blauw zijn de voorronde partijen.

Foto’s (C) Tiptop Pics – Engeland

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands