PRODARTS EUROPE

Tweede Paasdag de 6de Road to the Winmau ranking

Op Tweede Paasdag, maandag 28 maart is er weer een Road to the Winmau ranking in café zaal FF naar Steef te Hummelo. De zesde van de in totaal 8 toernooien die darters de kans biedt zich te plaatsen voor deelname aan the Winmau World Masters en het Lakeside World Professional Darts Championship kwalificatietoernooi. Een unieke kans voor aankomend  dartstalent en de kortste weg naar een plek bij de wereldtop. Er worden inclusief dit toernooi nog 3 rankingtoernooien gespeeld, het minimale aantal toernooien dat je gespeeld moet hebben om kans te hebben uitgenodigd te worden voor de finaledag op 17 juli 2016.

Iedereen  met een minimale leeftijd van 18 jaar en geen PDC tourkaart heeft, gerechtigd is deel te nemen aan de Winmau World Masters, Lakeside World Professional Darts Championship en Finder Darts Masters kan aan de Road to the Winmau meedoen. Wil je dus nog kans maken voor deze startbewijzen te spelen dan is het zaak dat je vanaf dit toernooi er geen een meer mist

Het toernooi begint om 13:00 met een poulefase 501 best 0f 5 met aansluitend de knock out fase naar de finale. Een deel van het inleggeld = prijzengeld die dag en bij voldoende deelname spelen we ook nog een verliezersronde.

Deelname is € 10,00 per persoon  en bij voorinschrijving € 8,00 per persoon

Voor inschrijven kan tot en met zaterdag 26 maart 18:00 uur via email redactie@prodarts-europe.com of via Facebook. Betalen mag je aan de zaal.

Inschrijven aan de zaal kan tot 12:45 uur op de dag zelf

Speellocatie:

Café Zaal FF naar Steef

Dorpsstraat 1

Hummelo

website: www.ffnaarsteef.nl

Meer informatie over the Road to the Winmau ranking vind je hier

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands