PRODARTS EUROPE

Joost Geurts heerst op zesde Road to the Winmau ranking

Maandag 28 maart werd in Hummelo de zesde van in totaal 8 ranking toernooien gespeeld. En Tweede Paasdag werd de dag van Joost Geurts uit Tolkamer. Joost was niet te stoppen en gaf over de gehele dag slechts 3 legs af aan zijn tegenstanders. In de poulefase wist alleen Doetinchemmer Wilco Lenderink een leg van hem af te snoepen maar de andere 3 partijen werden allemaal met 3-0 gewonnen. Ook Elrico Lenting uit Doetinchem, Road to the Winmau ranking aanvoerder  won al zijn partijen in de poule maar moest er even meer moeite voor doen.

In de finale ronde werd eerst Ronnie Kijvenkamp slachtoffer van Joost met een 3-0 nederlaag, de laatste keer dat Joost geen leg meer verloor want in de partij tegen Arthur Smals uit Deventer was de uitslag 3-1. Een uitslag die ook werd genoteerd in de partij tussen Elrico Lenting en Joost Geurts. Een tweede plaats dus vandaag voor Elrico en goede zaken voor Joost die naar de zesde plaats op de ranking steeg.

Wilco Lenderink was op de zesde ranking de beste in het veld deelnemers die de finaleronde niet haalden en een B finale speelde. Wilco klopte in de finale de beste dame van de Road to the Winmau ranking, Alexandra Knipping uit Bocholt Duitsland

Op de foto de links de runner up van de zesde ranking en nummer 1 van de Road to the Winmau ranking, Elrico Lenting. In het midden winnaar van de dag Joos Geurts en recht winnaar van de B-finale Wilco Lenderink.

De actuele stand van de Road to the Winmau vind je hier

De eerstvolgende Road to the Winmau ranking is op zondag 1 mei

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands