PRODARTS EUROPE

Toernooidata Road to the Winmau in Zevenaar bekend

Enige weken geleden bent u al op de hoogte gebracht dat men in de Achterhoek, Gelderland van start zou gaan met een aantal toernooien in het kader van de Road to the Winmau. In samenwerking met een darts en poker promotiesite uit de Achterhoek heeft het bruizende dartscafé ’t Haspeltje uit Zevenaar de organisatie van een 12tal van deze toernooien op zich genomen. Op ieder toernooi zijn er voor de deelnemer en deelneemster buiten wat prijzengeld ook rankingpunten te verdienen voor onze Prodats Europe ranking. Op basis van deze ranking nodigen wij dan  aan het eind van het seizoen  de beste deelnemers uit voor een speciaal play off toernooi.

De winnaar en winnares van dit toernooi verdient een startbewijs voor deelname aan de Winmau World Masters en een tegemoetkoming in de kosten voor de reis naar dit toernooi. Leuk om te weten is dat als men zich plaatst voor de Winmau er nog een buitenkans ligt te wachten.

Spelers die zich nog niet hebben geplaatst voor de Lakeside World Pro, maar wel deelnemen aan de Winmau World Masters in Engeland mogen namelijk ook deelnemen aan het Lakeside kwalificatietoernooi en kunnen zo dus ook nog een startbweijs verdienen voor het toernooi der toernooien.

Inmiddels is men er bij ’t Haspeltje uit en heeft men 10 van de 12 data bekend gemaakt. Deze data kunt u hier terug vinden en de link naar nog meer informatie over het toernooi en locatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands