OVERIG NIEUWS

Tweede dag zege voor Braulio Roncero bij Power Darts Event

Ingezonden bericht:

Braulio Roncero heeft de tweede dag zege binnen bij het gisteren gehouden Power Darts Event in de Vrijbuiter te Apeldoorn. De titel bij de dames was voor Christina Fruneaux. Ook dit keer werd het evenement door een flink aantal deelnemers bezocht. Niet alleen uit de directe omgeving (Apeldoorn en Deventer), maar ook spelers uit de omgeving van Hardewijk en Hilversum en een beste delagtie uit het Brabantse hadden de reis naar Apeldoorn gemaakt. 

Nadat de poulefase was gespeeld trakteerde gastheer Tokan Ata de deelnemers, in het kader van Turkse gastvrijheid, op een koud buffet zodat iedereen even kon bijkomen waarna in de Knock-out rondes kon worden bepaald wie de beste
spelers van de dag waren. In de verliezerronde bleken de regionale helden de sterkste en werd de laatste ‘vreemde’ (Willem Mandigers) uitgeschakeld in de halve finale door Paul Geitebeek.

Vervolgens verloor hij in de finale van Roberto di Natale die daarmee naast de rankingpunten ook de 1e dagprijs van de verliezerronde meenam. In de winnaarsronde waren Michel van de Horst en Sjef Weber de slachtoffers van eerste ronde, gevolgd door Nico van Os, Deniz Armut, Hermie van Orsouw en Martijn Kleermaker in de volgende ronde.

Uiteindelijk werd de strijd om plaats  3 en 4 gespeeld door de lokale spelers William van Luttikhuizen en Jefrey
Bekema en bestond de finale uit een Brabants onderonsje tussen Percy Schuurman en good old Braulio Roncero die in het voordeel van de oude vos werd beslist.

Top 3 winnaarronde: 1. Braulio Roncero, 2. Percy Schuurman en 3. Jefrey Bekema.
Top 3 verliezersronde: 1. Roberto di Natale, 2. Paul Geitebeek en 3. Willem Mandigers.

De volgende speeldag is NIET op 25 maart zoals vermeld op de poster, maar op
zondag 08 april bij Oranjebar in Mariahout. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p.
inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 12.30 uur. Aanvang van het
toernooi is 13.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands