OVERIG NIEUWS

Toernooi datum en opzet veranderd door afgewezen vergunning

OranjebarIn verband met onvoorziene omstandigheden heeft de organisatie van het darttoernooi “Open Oranjebar 2014” de speeldatum en opzet van dit jaarlijks terugkerend dart evenement moeten aanpassen. Doordat er o.a. geen vergunning wordt afgegeven voor het plaatsen van een professionele tent op het evenemententerrein voor de deur van de Oranjebar in Mariahout kan het toernooi in originele vorm geen doorgang vinden. De organisatie heeft zich hierdoor niet uit het veld laten slaan en een nieuwe datum gevonden voor, in een weliswaar afgeslankte vorm, het ultieme dartevenement van Mariahout en omstreken.

Op woensdag 28 mei 2014, de dag voor Hemelvaart, zal een koppeltoernooi, een heren singles toernooi en een dames single toernooi worden gespeeld.

Het totale prijzengeld voor de single toernooien zijn iets aangepast maar nog steeds de moeite waard;
Heren  
Winnaar € 250,=
Runner Up € 100,=
3e en 4e plaats € 50,=
5e t/m 8e plaats € 25,=

Dames
Winnaar  € 100,=
Runner Up € 50,=
3e en 4e plaats

Het koppeltoernooi biedt plaats aan 32 koppels. Aan het heren single toernooi is een maximum van 64 deelnemers gesteld en bij de dames singles geldt een maximum van 24 deelnemers. De toernooileiding zal in handen zijn van SterkDarts. De voorinschrijving start maandag 07 april aanstaande. U kunt zich aanmelden via ob2014@oranjebar.nl of via de Oranjebar.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands