OVERIG NIEUWS

Top Players Competition op punt van beginnen

TPC_Q14In mei zal start de Oranjebar TOP Players Competition in Mariahout. In totaal kunnen 32 spelers die uitkomen in SLN, LaCo, Ere- of 1e divisie of Internationale ervaring hebben zich plaatsen voor dit evenement. Gedurende enkele weken zullen deze spelers de strijd aangaan om zich te plaatsen voor de finaledag waar de laatste vier overgebleven toppers gaan uitmaken wie dit jaar de titel en de hoofdprijs in handen krijgt. Gestart wordt met 4 groepen van acht speler.  28 spelers kunnen meedoen op basis van uitnodiging door de organisatie. Het veld wordt aangevuld met 4 spelers die zich via twee kwalificatietoernooien weten te plaatsen.

De twee beste spelers van ieder kwalificatietoernooi  krijgen een startbewijs. Deze kwalificatietoernooien zijn uitgesloten voor genodigde spelers. Per groep zal door loting een kwalifikant  worden toegevoegd.

De TPC is een uniek evenement door de  prijzenstructuur en de hoogte van de geldprijzen. Ook het format, minimaal 501 best of 7 legs, is kenmerkend voor dit toernooi dat sinds de introductie in 2012 al menigmaal is geïmiteerd maar nimmer is geëvenaard.

De eerste 2 startbewijzen kunnen worden verdiend op maandag 7 april aanstaande tijdens het eerste kwalificatietoernooi in de Oranjebar te Mariahout. Het inschrijfgeld bedraagt slechts €5,= en er zal om 20:00 uur worden gestart. Het kwalificatie toernooi is voor iedereen toegankelijk die een kans wil maken om het een aantal weken op te nemen tegen verschillende regionale, landelijke en internationaal presterende topspelers.

De tweede kwalificatie dag zal op maandag 12 mei 2014 plaatsvinden. Ook dan zal er worden begonnen om 20:00 uur en is de plaats van handeling de Oranjebar.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands