WDF/BDO

Silverback, Tony O’Shea naar kwartfinale

Van de partij tussen Tony O’Shea en Gary Robson stond 1 ding vast. In deze partij blijft in ieder geval een befaamde darttopper overeind en komen we niet voor verrassingen te staan. Behalve dan als er een speler ver onder zijn niveau staat te spelen dan zoek je natuurlijk naar de oorzaak, Maar er werd in deze partij bij lange na niet slecht gegooid. Nou zo af en toe als het op de dubbel aankwam hadden beide heren er de nodige darts voor nodig. Maar al met al een partij met een aantrekkelijk kijkers niveau waarin Robson 30.85 per dart noteerde en O’Shea 31.39

De eerste leg is voor O’Shea maar met een fraaie 96 finish met 2 darts komt Robson weer gelijk. Maar O’Shea scoort lekker en pakt de 1ste set met 1-2.

Wat lose darts voor een 66 finish door Gary, maar als Tony 106 niet uitkrijgt gaat 32 met 1 dart uit en is het 1-0 voor Gary Robson. Twee darts op 64 brengen O’Shea weer naast Robson 1-1. Gary benut dan zijn leg voordeel maakt 2-1 en staan de heren in sets gelijk.

O’Shea heeft dan als eerste de kans voor 0-1 maar mist de dubbels. Gary gooit dan 79 uit met 3 darts voor een break en 1-0 voor en met 3 darts voor 40 wordt het 2-1 in sets.

Met een 11 darter wordt het 0-1 voor O’Shea. Hij begon goed in de leg met 2 keer een 180. En hij blijft sterk gooien een finish van 127 op de bull bezorgd hem met 0-2 de set  stand 2-2.

Een 81 finish met 2 darts en het is 1-0 voor Robson. Robson komt als eerste op een 76 finish  maar gooit zich stuk. In zijn tweede kans laat hij 8 staan en dan gooit Tony 40 uit. De laatste beslissende  leg waarin Robson als eerste 121 mag proberen, Tony staat op 101 en dan is voor beiden de laatste dart het moeilijkst. Gary raakt hem niet en daar profiteert O’Shea van  2-3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands