WDF/BDO

En dat is drie. Ook Steve Douglas red het niet

Er rollen koppen op de Winmau, na de uitschakeling van Ross Montgomery, Scott Mitchell ging de derde speler van de avond onderuit tegen een nog redelijk onbekende speler. Mede ook door het niet al te beste spel, vooral op de dubbels viel na vier sets voor Steve Douglas het doek. Steve die gisteren nog op indrukwekkende wijze John Walton klopte kwam tegen nieuweling Paul Brown niet in zijn ritme, en dat kon je van Paul niet zeggen. Ondanks hier en daar wat lose darts wat hij met name op zijn dubbels trefzeker.

De eerste set wordt met 0-2 door Paul Brown  gewonnen en ook de derde leg op rij pakt hij in set 2. Dan doorbreekt Steve de reeks en komt op 1-1. Ook de derde leg is voor Douglas en zo komt hij in sets gelijk.

In de derde set matige scores van Douglas en is de leg voor Paul Brown. Dan mist Steve 120 op tops en met dezelfde dubbel 400 komt Brown op 2-1 in sets. Gewoon 38 uitgooien 10, 14 dubbel 7 simpel toch Brown op 1-0 in de vierde set mist dan tops voor de match, maar heeft daar zeker nog zes darts voor. 1 is echter genoeg en opnieuw gooit een minder bekende speler een grote uit het toernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands