WDF/BDO

Silverback, Tony O’Shea klopt Martin Adams

Geen derde finale op rij voor Wolfie, Martin Adams. Adams vond vanavond in de laatste kwartifnale wedstrijd van de dag zijn Waterloo in Silverback, Tony O’Shea. Een zeer aantrekkelijk kijk spel, zeker in de beginfase waarin de goede scores en hoge finishes geen uitzondering waren.  Adams won dan wel de eerste leg van de eerste set maar vanaf dat moment werd de toon van de wedstrijd gezet door O’Shea die daarna 3 legs oprij won voor 1-0 in sets. Bij de eerste break stond Silverback 2-0 voor na een set over 5 legs. De vijfde en laatste leg ging met de darts  waarin O’Shea met 3 darts 81 wist te raken.

Pas in de derde set wist Adams op de kaart te komen met in de tweede leg de tot op dat moment hoogste toernooi finish, 161. Maar die bleef niet lang staan want O’Sheastond op scherp en scoorde in de tweede leg van set 4 de hoogst mogelijk uitgooi, 170. en vervolgens  in de derde leg de set voor 3-1.  Ook de vijfde set werd met 3-0 door O’Shea gewonnen. Silverback had Wolfie in de tas dat straalde van het podium af.

Toch wist Martin in de zesde set nog iets terug te doen zelfs zonder een leg tegen en zo kwam de stand op 4-2. Maar O’Shea was niet meer te stoppen en won de eerste 2 legs van de zevende set en stond klaar om 52 te gooien waarvoor Martin een stokje stak. 1 dart op dubbel 16 maakte 2-1 het laatste glorieuze moment voor Martin want Tony checkte 52 voor een plek in de halve finale.

Statistieken: 

Martin Adams 2 – 5 Tony O’Shea
44 100 33
20 100+ 22
4 180 7
30.83 gem 31.34

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands