WDF/BDO

Sharon Prins verliest van een ontketende Lisa Ashton.

Sharon prins heeft zich niet weten te plaatsen voor de 2e ronde op het dames toernooi van The Lakeside 2017, Sharon ging strijdend met 2-0 (3-2, 3-0) ten onder tegen de nummer 2 van de BDO ranglijst en 2 voudig wereldkampioen Lisa Ashton. Sharon kon eigenlijk alleen in de 1e set met Ashton mee, want in de 2e set viel er geen eer te behalen voor Sharon prins met een 12, 14, 16 darter en een 140 finish was Ashton te sterk voor de dame uit Zoetermeer.

Lisa Ashton pakt met 2 scores van 140 in de eerste leg meteen de openings leg van de eerste set, ondanks deze goede leg van Ashton weet Prins via dubbel 20 de 2e leg te pakken. de opening van deze wedstrijd ligt dicht bij elkaar op dat moment. De 3e leg is het Lisa Ashton die de eerste maximale score van 180 op het bord zet en daarmee de toon zet, want met een 17 darter pakte zei de 3e leg in deze eerste set. Sharon leek het allemaal niet echt te deren want in de 4e leg begint zei met een score van 100, 140, 121 en pakt dan ook vrij eenvoudig de 4e leg in set 1. De 5e leg spelen beide dames er nerveus ze komen dan ook niet boven de 100 uit in deze leg, Sharon Prins miste een set dart op dubbele bull ze zag haar poging verdwijnen in de enkele bull, door deze misser moet zei toezien hoe de eerste set naar Lisa Ashton ging.

de 2e set is het Lisa Ashton die op alle fronten domineert met een 14, 12 en 16 darter en een 140 finish pakt zei op zeer indrukwekkende wijze de 2e set en plaatst zich zo voor de 2e ronde.

 

Eerder zagen we Aileen de Graaf winnen van Rachel Brooks met 2-0. Morgen krijgen we bij de dames de laatste Nederlandse deelneemster dan zal Anca Zijlstra haar opwachting maken tegen Lorraine Winstanley.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands