WDF/BDO

Willem Mandigers in tie break onderuit

Het is Willem Mandigers niet gelukt verder te komen in het Lakeside World Professional Darts Championship 2017. Mandigers speelde de openingswedstrijd van de zondagavond sessie tegen de Pool Krzysztof Ratajski die vanaf het begin van de wedstrijd steeds achter Mandigers moest aanlopen. Een partij waar bijna alle legs met de darts gingen tot aan de tie break waar de Pool het verschil wist te maken.

Set 1 werd met 3-2 door Willem Mandigers gewonnen, maar met dezelfde cijfers kwam Ratajski weer langszij in set 2. Set drie werd ook over de volle lengte gespeeld en in deze set was de winst weer voor Mandigers. Beide spelers, eerst Ratajski en daarna Mandigers gooiden in deze set hun eerste 180 van de partij.

In de vierde set kom de Pool zelfs twee legs voor maar twee legs later is het weer 2-2 en gaat de laatste leg zoals in het beeld van de wedstrijd naar Ratajski.

Na 4 legs in de vijfde set gaat de tie break rule in en met de darts komt Willem op 3-2. Nog 1 leg verwijderd van de volgende ronde maar die leg komt er niet want opnieuw komt de Pool langszij en breekt dan Willem in de zevende leg om daarna met de darts 104 uit te gooien voor de match

error: © Prodarts Europe - the Netherlands