WDF/BDO

Rilana Erades sluit sponsorovereenkomst met de Duits horloge fabrikant HAEMMER

rilana_ham-01Rilana Erades heeft afgelopen week een sponsorovereenkomst getekend met de Duitse horloge fabrikant HAEMMER. ‘’THE BRAND FOR OVERSIZED WATCHES ’’ De Duitse horloge fabrikant ziet in Rilana de ideale dartspeelster om HAEMMER te promoten binnen de dartswereld. Nico Verdoes namens HAEMMER. ’’Na het doornemen van de portofolio van Rilana, wisten we al snel dat we te maken hebben met een doorzetter, als je drie keer Lakeside World Pro weet te halen via het kwalificatie toernooi waarin je maar 1 kans krijgt, dan moet je wel over stalen zenuwen beschikken. Wij willen ons als bedrijf graag met haar profileren en geloven in haar kwaliteiten. Go Go Rilana #BOEM!”

Rilana ’’Echt heel gaaf deze overeenkomst, zoals ik al vaker heb gezegd in de afgelopen periode, ik weet dat het onwijs moeilijk is om sponsors te krijgen, ik heb met mijn vriend Mark Honsbeek die tevens mijn manager is besloten om het op een iets andere manier aan te pakken en dat sprak ook HAEMMER erg aan, ik ben dan ook erg blij dat ik HAEMMER binnen de dartswereld mag gaan promoten en kijk erg uit naar een succesvolle samenwerking.’’

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands