WDF/BDO

Zuiderduin Masters 2013, de kop gaat er af – Uitslagen eerste speelavond

zuiderduinmastersNog even en dan begint de eerste wedstrijd van Zuiderduin Masters 2013. Klokslag half acht vanavond bijten Danny Noppert en Darryl Fitton het spits af van het gezelligste en spannendste dartstoernooi van Nederland. Ondertussen zijn de mensen van licht, geluid en de technici  van de televisie druk in de weer om de Zuiderduin zaal weer om te toveren tot een indrukwekkende sfeervolle dartsarena. Dit jaar een nieuwe zaalindeling en ook de opkomst van de spelers en speelsters heeft een nieuw jasje gekregen. Kortom Zuiderduin Masters 2013 wordt weer een spektakel van de bovenste plank.

Vanavond spelen de niet geplaatste spelers van de poules de eerste wedstrijd. In totaal zijn er 8 heren poules twee dames poules en twee jeugdpoules van elk 3 spelers. De geplaatste spelers van iedere groep komen zaterdag in actie. ( Let wel op voor het jeugdtoernooi wordt geen seeding gehanteerd. De speler die als nummer 1 van de groep is geloot speelt op de zaterdag). De verliezers van de vrijdagavond worden de tegenstander op de zaterdagmorgen van de geplaatste spelers.

Alle wedstrijden worden live uitgezonden door RTV Noord Holland en tevens worden deze wedstrijden ook via het internet gestreamed. Klik hier voor de link naar de internet stream

Het schema voor vanavond;

1 Danny Noppert (NED) Darryl Fitton (ENG) 5 4
2 Rilana Erades NED) Ana Dobromyslova (RUS) 1 4
3 Martin Adams (ENG) Jim Widmayer (USA) 5 2
4 James Wilson (ENG) Rick Hofstra (NED) 5 2
5 Pascol Pouw (NED) B Coenderaerts (BEL) 1 4
6 Michel v d Horst (NED) Scott Waites (ENG) 5 2
7 Kevin Doets (NED) Berry van Peer (NED) 3 4
8 Yordi Meeuwisse (NED) Ross Montgomery (SCO) 2 5
9 Jeffrey de Zwaan (NED) Gary Robson (ENG) 1 5
10 Sharon Prins (NED) Trina Gulliver (ENG) 1 4
11 Martin Atkins (ENG) Remco van Eijden (NED) 5 3
12 Scott Mitchell (ENG) Jan Dekker (NED) 3 5

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands