WDF/BDO

Hij is er! De Dutch Open Darts App

do_app_01Hij is er! De officiële Dutch Open Darts App. Met deze App heb je toegang tot het allerlaatste nieuws, ben je op de hoogte van het programma en tijdens het evenement kun je alle uitslagen volgen. Daarnaast bekijk je video’s en kun je chatten met andere darters! Download de App nu in de App Store en in de Google Play Store! Het doel van de App is om bezoekers en spelers van de Dutch Open Darts nog meer te betrekken bij dit gezellige toernooi en om ze op een leuke en makkelijke manier van informatie te voorzien.

De App biedt de gebruiker natuurlijk leuke voordelen. Zo kun je direct vragen stellen maar ook foto’s bekijken van de laatste editie. Daarnaast blijf je door middel van pushberichten altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de Dutch Open Darts!
De Dutch Open Darts zal plaatsvinden van vrijdag 31 januari t/m 2 februari in de Bonte Wever Assen. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook! De inschrijving is inmiddels geopend! Kijk op: www.dutchopendarts.nl. 

Tevens kun je de Dutch Open Darts volgen op Twitter (www.twitter.com/DOdarts) en op Facebook (www.facebook.com/DutchOpenDarts).

error: © Prodarts Europe - the Netherlands