PDC

Heeft Raymond een eind gemaakt aan Premier League verhaal van Lewis?

barney_prem5_01Een spetterend begin met Raymond van Barneveld en Adrian Lewis in de hoofdrol. Voor Lewis staat winnen op de eerste plaats want anders wordt het een lange avond vol spanning om te zien of hij alsnog door gaat. Raymond werkt in ieder geval niet mee aan zijn feestje, integendeel, Raymond speelde sterk en op één leg na was hij aardig secuur op zijn dubbels. Dubbels waren deze wedstrijd geen vrienden van Lewis die er teveel miste en daardoor tegen de 7-2 nederlaag aanliep. Met zijn overwinning gaat Raymond voorlopig naar de eerste plek.  

Hieronder een korte impressie van het verloop van de partij:

Adrian begint de partij en de zaal reageert licht met boeh geroep. Adrian mist dan zijn eerste kans op 71 en krijgt gelijk een break tegen 0-1 voor Raymond. Adrian gooit in leg twee de eerste 180 van de match maar met Raymond op 40 is dat te laat , 0-2. Het eerste punt met de darts voor Lewis komt met een dubbel 12 voor 1-2.  Een klein kansje als Raymond 130 mist maar de eerste dart van Lewis zorgt ervoor dat 122 niet uitgaat en wordt het 1-3. De tweede 180 van de match voor Lewis  die na een 140 85 mist  en dan nog een 5 niet uitkrijgt. Raymond heeft echter ook problemen met de dubbel maar een beurt verder is het 1-4.

In plaats van voorstaan staat Lewis nu ruim achter. Met een 180 en 51 finish breekt Lewis terug en opent de volgende leg met een vierde 180 score  stand nu 2-4. Ook Raymond gooit een 180 en komt op 121 die hij uitgooit voor een break tegen Lewis stand 2-5. Een vijfde 180 voor Lewis maar opnieuw vindt hij de dubbel niet en komt Raymond op 2-6. Met een 32 finish maakt Raymond het af en is het billen knijpen voor Lewis. Eindstand 2-7

Foto’s bij dit verhaal (C) Lawrence Lustig – PDC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands