OVERIG NIEUWS

Gino Vos wint Oranjebar Super Ranking VI finale

gino_wintIngezonden bericht:

De finaledag van de OSR VI kreeg een verwachte winnaar in de vorm van Gino Vos. De man uit Oss, die de laatste weken keer op keer de dagwinst greep, wist het eindtoernooi dat gespeeld werd in een dubbel knock/out format te winnen door Wouter Vaes met 5-4 te verslaan in de finale. Wouter wist in eerste instantie nog een herkansing af te dwingen via een 3-5 zege op Gino maar moest dus uiteindelijk buigen voor “theFox”. Van de zestien uitgenodigde spelers bleken naast winnaar Gino (€200,=) en Runner-Up Wouter (€75,=) ook de nummers 3 en 4, Nico Thissen en Silvain van Boxel (beiden €35,=), deze avond over de juiste vorm te beschikken en waren medeverantwoordelijk voor de uitschakeling van o.a. Geraldo van Beckhoven, Bobby Biemans, Davy van de Zande en Roy Leenders die allen toch nog met €20,= huiswaarts gingen.

De nummers 9 t/m 16 moesten genoegen nemen met de troostprijs van €10,= wat toch altijd beter is dan na een mooie dart avond met lege handen naar huis te moeten.

Vanaf volgende week gaat de Oranjebar Super Ranking 7 van start en wordt de eerste kwalificatie gespeeld op dinsdag 09 april 2013. Inschrijving a € 6,= p.p. kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands