WDF/BDO

Promotors Zuiderduin Masters geven een wildcard uit

Vandaag is er weer een Nederlandse speler gelukkig gemaakt met een wildcard. Een speler,die gezien zijn prestaties de afgelopen maanden het zeker verdiend om zich te meten met de beste van de wereld op het Zuiderduin Masters podium.Christian Kist, een 25 jarige darter uit het Overijsselse Vroomshoop verraste dit jaar menigeen met zijn kwalificatie voor Lakeside en een 16de plaats op de Winmau World Masters. En daar had het meer kunnen zijn, maar de voor Christian winnende dubbel wilde zijn doel niet vinden.

Maar redenen genoeg voor de promotors van de Zuiderduin Masters hem een plaats te geven tussen de beste van de wereld en zich zo te profileren als een topdarter aan de rest van de wereld.

Met het toevoegen van Christian aan de lijst deelnemers komt het aantal heren nu op 19. Nog 5 wildcards te gaan. 1 Hiervan zal aanstaande zondag bekend worden, de overige deelnemers volgen op korte termijn.

Voor meer informatie over de deelnemers en het reserveren van kaarten kunt u terecht op de website van de Zuiderduin Masters; http://www.zuiderduinmasters.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands