WDF/BDO

NDB geeft zondag wildcard uit

Voor de komende Zuiderduin Masters hebben de Nederlandse Darts Bond en de promotors van de Zuiderduin Masters een akkoord bereikt over het invullen van de wildcard plekken voor dit toernooi. Niet alleen de organisatie deelt wildcards uit, ook de NDB mag 2 wildcard plekken invullen.

Een goede stimulans voor de actieve darters in Nederland. Voor de invulling van deze twee wildcard plekken heeft de NDB besloten er 1 te geven aan een speler uit de Nederlandse selectie, voor zover deze nog niet rechtstreeks geplaatst is, en 1 aan de hoogste speler op de ranking na het Open Midden Nederland.

Het Open Midden Nederland is een NDB ranking toernooi dat komende zondag 9 oktober wordt gespeeld. De huidige nummer 1 op deze ranking,Jan Dekker is al geplaatst op de Zuiderduin Masters en daarom zal de wildcard naar de nummer 2 op de ranking gaan.

Als we de ranking bekijken zien we dat het onderlinge verschil tussen enkele spelers op de hoogste posities gering is en er komende ranking in Health Center Hoenderdaal te Driebergen nog van alles gebeuren kan.

Een spannende dag dus voor diverse spelers en aan het eind van de dag zullen we weten wie de gelukkige ontvanger wordt van de eerste NDB wildcard voor de Zuiderduin Masters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands