PDC

Premier League week 5 zonder van Gerwen -update de uitslagen

De PDC  Premier League karavaan doet vanavond Exeter aan zonder Michael van Gerwen. Op advies laat Michael deze avond schieten om klaar te zijn voor de UK Open finale die aankomend weekeinde gespeeld wordt. Michael kampt momenteel met een rugblessure en om deze rede laat hij de match doe voor vanavond gepland stond schieten. Dave Chisnall vult de open gevallen partij in en komt vanavond zodoende 2 maal in actie.

Michael zal deze wedstrijd in week 8 in Manchester inhalen.

Gelijk in de eerste partij speelt Chisnall tegen Raymond van Barneveld. Beide spelers hebben tot nu toe 1 wedstrijd gewonnen alleen Raymond heeft 3 maal een gelijk spel meer dan Chisnall die momenteel laatste staat in deze competitie.

Gelijk erna Jelle Klaasen in actie tegen Kim Huybrechts, respectievelijk 9 en 8 op de huidige stand met  1 leg verschil staat Huybrechts 1 plek hoger. De partij wordt gevolgd door een kraker, Gary Anderson tegen Phil Taylor. En Anderson is toch eigenlijk, gezien zijn stand op de PDC ranking,  uit deze partij de volle winst te halen. Tot nu toe is de Schot op 1 gewonnen partij blijven steken.

Daarna de nummer 7 van deze competitie, Adrian Lewis, tegen de nummer 4, Peter Wright gevolgd door James Wade, momenteel derde. tegen Dave Chisnall. Zal Chisnall na deze partijen nog vaster onder aan blijven of lukt het hem nu de veelal goede start in de partij in winst om te zetten?

PREMIER LEAGUE

 

WEEK 5  –  EXETER

 

 

Pos

 Player

 

Player

 score

1

Dave Chisnall

Raymond van Barneveld

7

2

2

Jelle Klaasen

Kim Huybrechts

6

6

3

Gary Anderson

Phil Taylor

6

6

4

Adrian Lewis

Peter Wright

2

7

5

James Wade

Dave Chisnall

5

7

error: © Prodarts Europe - the Netherlands