PDC

Premier League: De avond van de gelijke spelen, alleen Klaasen weet te winnen

Jelle Klaasen heeft z’n 1e punten in de Premier League of Darts te pakken. De Brabander maakte donderdagavond indruk tegen Dave Chisnall en won vrij eenvoudig én vooral overtuigend: 3-7.

Michael van Gerwen en Adrian Lewis hebben donderdagavond gelijkgespeeld in de Premier League of Darts. De 2 topdarters haalden een bizar hoog niveau, gooiden hoge finishes en haalden een gemiddelde van 100+. Na 12 legs deelden ze terecht de punten in Brighton: 6-6.

Gary Anderson en James Wade hebben donderdagavond gelijkgespeeld in de Premier League of Darts. The Machine leek in Brighton op weg naar een hele snelle afstraffing, maar Anderson kwam toch nog knap terug. En hoe! De Schot pakte 5 (!) legs op rij en strafte de dure missers van Wade hard af met een gelijkspel: 6-6.

Kim Huybrechts heeft bijna gezorgd voor een stunt tegen Phil Taylor in de Premier League of Darts. De Belg gooide met een gemiddelde van 94.56 prima tegen de legende en leek op weg naar de winst. Toch pakte de man uit Antwerpen maar 1 puntje door 3 gemiste matchdarts: 6-6.

Raymond van Barneveld heeft donderdagavond niet weten te winnen van Peter Wright in de Premier League of Darts. De Hagenees leek op weg naar een makkelijke winst, maar Wright sloeg op een cruciaal moment toe: 6-6.

Dave Chisnall 3-7 Jelle Klaasen
Michael van Gerwen 6-6 Adrian Lewis
Gary Anderson 6-6 James Wade
Phil Taylor 6-6 Kim Huybrechts
Raymond van Barneveld 6-6 Peter Wright

error: © Prodarts Europe - the Netherlands