PDC

PDC Dutch Darts Masters verhuist naar MECC Maastricht

De Dutch Darts Masters verhuist van de Evenementenhal in Venray naar het MECC in Maastricht. Daar vindt in september 2017 de volgende editie van het toernooi plaats. De Dutch Darts Masters is het grootste PDC dartsevenement van Nederland. Michael van Gerwen won het toernooi dit jaar voor de derde keer op rij. PDC Europe president Werner von Moltke zei: ‘We zijn verheugd dat we een nieuwe locatie hebben gevonden in Maastricht. De Dutch Darts Masters is inmiddels een inherent onderdeel van de European Tour en we zijn ervan overtuigd dat de editie van 2017 groots zal zijn.

Rob van de Wiel, directeur van MECC Maastricht, voegde toe: ‘De Dutch Darts Masters toont wederom de diversiteit van MECC Maastricht. Het internationale karakter voor dit evenement dat grote populariteit geniet garandeert een weekend vol vermaak. We hopen dat de eerste editie in MECC Maastricht de basis legt voor een samenwerking voor de lange termijn met PDC Europe.

Uitverkocht
Het evenement werd dit jaar in de Evenementenhal in Venray gehouden. Naast Michael van Gerwen deden onder meer wereldkampioen Gary Anderson, Jelle Klaasen, Adrian Lewis en Peter Wright mee aan het hoofdtoernooi, dat volledig uitverkocht was.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands