OVERIG NIEUWS

Over een maand alweer! Open Zeeland Darts

Ingezonden bericht:

zeelanddartsNog een goede maand en dan gaat het Open Zeeland Darts toernooi weer van start.  Dit darts toernooi wordt gehouden op zaterdag 23 augustus in de sporthal Oost-Souburg aan het Koopmansvoetpad. Er wordt gespeeld in twee categorieën voor een hoofdprijs van € 2.000 voor de heren en € 500 voor de dames; totaal prijzengeld ligt boven de € 5.000. De winnares van de afgelopen twee edities, Aileen de Graaf, de huidige nummer 2 van de wereld, heeft zich alweer ingeschreven. De Zeeuwse top-dartster Karin Krappen zal ook aanwezig zijn; bij de heren hebben zich inmiddels al diverse voormalig Zeeuwse kampioenen ingeschreven.

Verwachting is dat  inschrijvingen in komende maand nog vele internationale toppers zullen volgen. De afgelopen edities hebben een top kwaliteitstoernooi neergezet waar tientallen internationale topspelers hebben gespeeld.

De halve – en finales zullen op een podium gespeeld worden en worden gecalled door de internationaal zeer gewaardeerde mastercaller Marco Meijer, die inmiddels een vertrouwd gezicht is op de Lakeside.

Voor nieuws en inschrijvingen kunt u terecht op www.dartszeeland.nl.

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands