OVERIG NIEUWS

Open Montferland dartstoernooi voor het goede doel

Dart_posterHet allereerste grote dartstoernooi in ‘s Heerenberg staat gepland op  zondag 11 mei aanstaande. Het eerste  Open Montferland darttoernooi wordt gehouden in het Laco Sportcentrum te ‘s-Heerenberg, en de opbrengst van het toernooi komt volledig ten goede van stichting Bergh in het Zadel.  Deze stichting zet zich belangeloos in voor het werven van fondsen voor KWF Kankerbestrijding, zodat men meer onderzoek kan doen om deze verschrikkelijke ziekte te bestrijden. De start van het toernooi is die dag om 12:00 uur. Deelnemers dienen zich te registreren vanaf 11:00 uur.

De deelnamekosten bedragen €10 per deelnemer, te voldoen bij aanvang van het toernooi. Ook deze opbrengsten komen ten goede aan Bergh in het zadel. Er kunnen maximaal 256 darters deelnemen aan het toernooi. En aanmelden kan onder andere via de website van de organisatie. Om er een groot succes van te maken is de organisatie, net als ieder ander, op zoek naar een aantal sponsoren. Wilt u sponseren? Of kent u iemand die dat zou willen doen? Meld dat a.u.b. dan via het contactformulier op de website van het Open Montferland. Daar kunt u ook terecht voor alle andere vragen of opmerkingen.

Op de dag zelf zijn drank en snacks te verkrijgen. De muzikale omlijsting tijdens dit toernooi is in handen van DJ Angelo.

error: © Prodarts Europe - the Netherlands