PDC

Mighty Mike en Barney liggen nog op koers

De kwartfinales zijn bekend na de laatste 4 wedstrijden die gisteren zijn gespeeld is de indeling voor deze ronde bekend. Jongstleden woensdag werd al bekend dat Raymond van Barneveld, Phil Taylor, Mark Webster en Robert Thornton zich hadden geplaatst, gisteren kwamen daarbij, Michael Smit, Michael van Gerwen, Adrian Lewis en Kim Huybrechts. Kim Huybrechts deed dit ten koste van Martin Adams. In een bloedstollend spannende partij wist the Hurricane in de allerlaatste leg toch de rust te bewaren en het laatste punt binnen te halen.

Vanavond, vrijdag 13 november de eerste twee partijen in de kwartfinale over een best of 31 legs en in de openingspartij moet Raymond van Barneveld de in vorm stekende Mark Webster van het lijf zien te houden en in de tweede partij speelt Taylor tegen Thornton die ook een goede vorm laat zien. Raymond met Michael nog op koers voor deze titel en na morgenavond weten we of beiden de halve finale hebben bereikt.

Michael speelt zaterdagavond de laatste partij van de avond tegen Kim Huybrechts en zal daar zijn handen vol aan hebben. Michael Smith en Adrian Lewis spelen die avond de eerste partij. Zondagmiddag, 15 november zijn de halve finales en aansluiten ’s avonds de finale. Alle partijen worden vanaf nu gespeeld over best of 31 legs.

Hieronder alle uitslagen van de laatste 16 en het sheet voor de kwartfinale.

 Laatste 16        
Pos  Player   Player   score
1 (1) Michael van Gerwen Steve Beaton 10 2
2 Martin Adams Kim Huybrechts 9 10
3 Michael Smith Dave Chisnall 10 7
4 (4) Peter Wright (5) Adrian Lewis 7 10
5 (2) Gary Anderson Mark Webster 6 10
6 (7) James Wade Raymond v Barneveld 7 10
7 (6) Robert Thornton Robbie Green 10 8
8 (3) Phil Taylor Terry Jenkins 10 6
 Laatste 8        
Pos  Player   Player   score
1 (1) Michael van Gerwen Kim Huybrechts
2 Michael Smith (5) Adrian Lewis
3 Mark Webster Raymond v Barneveld
4 (6) Robert Thornton (3) Phil Taylor

 

Foto © Lawrence Lustig – PDC 2015

error: © Prodarts Europe - the Netherlands