WDF/BDO

Winmau World Masters; de sheets

Het voorbereiden kan beginnen. Inmiddels staan de gelote sheets voor de Winmau on line en kunnen de spelers zich gaan opmaken voor hun eerste confrontatie met hun tegenstander. Vele namen zullen misschien niemand iets zeggen, maar één ding staat vast, je kunt een pijltje gooien als je aan de Winmau World Masters mag deelnemen. En voor sommige is het een opluchting als je niet gelijk de eerste ronde tegen een kanjer moet.

Voor velen is de eerste ronde altijd de moeilijkste en als je dan al gelijk tegen een oude rot uit het vak moet. Er zijn 16 sheets bij de heren. 16 sheets van 16 spelers dus een toernooi voor 256 spelers. Bij de dames 8 dus de helft en de jongens hebben 4 sheets van 32 de meisjes 2 van 32 maar in die sheets zitten veel bye’s.

Jurrian van Os is ingedeeld in sheet 2 en treft de sterke Ier Martin McCloskey. In zijn sheet ook Steve Douglas en Darryl Fitton en ook Jarkko Komula zien we weer in de gelederen op sheet 3 waar hij Oskar Lukasiak kan treffen. Good Old Bobby George staat ingedeeld op sheet 4 en kan bij winst in de eerste ronde Garry Thompson treffen. Scott Mitchell zit net als Benito van de Pas in sheet 5 ingedeeld. Benito treft in de eerste ronde Andrew Foster, waarvan bekend is dat zijn beste resultaat een een halve finale is geweest tijdens het Tyne and Wear Open in 2008.

Willy van de Wiel is ingedeeld op sheet zes waar we ook Dave Prins op tegen komen en Ricky Evans, zo een onvoorspelbaar jong talent uit Engeland. Ook schitterd er de naam van Les Wallace, de Schot, die altijd met een kilt aan the oche stond. Maar of die er zal zijn is de vraag. Marr het is een gegeven dat je als Embassy winnaar tot een je dood mag mee doen aan de Winmau.

Braulio Roncero op sheet 7 kan een paar forse jongens tegen komen. Op zijn sheet Ross Smith, Stuart Kellett, Paul Jennings, Steve West en Ewan Hyslop. Rico Dera en Wesley Harms staan op sheet 8, niet tegen elkaar. Mochten ze goed spelen kunnen ze elkaar pas in de sheet finale tegen komen. Ook 2 Nederlanders op sheet 9 Fabian Roosenbrand en Rick Hofstra. Ook Zuiderbuur Geert de Vos staat op dit sheet die eerst Mark Barilli uit Schotland moet zien te kloppen.

Joey ten Berge staat ingedeeld op sheet 11. Daar treffen we ook aan, Martin Atkins en Ron Meulenkamp. De laatste 2 zullen elkaar als ze blijven winnen als eerste treffen. Stephen Cake (Eng) Christian Kist, Jerry Hendriks en Jan Dekker en de sterke Jamie Lewis uit Wales staan met als laatste in die groep, Andy Boulton op sheet 12. Peter Evison, Ted Hankey Kevin Munch (Duitsland) en Alan Norris moeten uitmaken wie  sheet 13 winnaar wordt. Mocht Salmon Renyaan doen wat hij met doen, en dat is de eerste partij winnen van John Doe Doland uit Rep Ierland is het 99% kans dat hij dan Martin Phillips uit Wales treft.

Ricky de Vos is hekkesluiter. Hij is in groep 16 ingedeeld, de groep van ondermeer Tony O’Shea en Paul Hanvidge.  Op het eerste sheet van het dames toernooi wacht Aillen de Graaf en Tamara Schuur een pittige opgave. Deta Hedman is hier de eerste tegenstander van Ailleen in de tweede ronde. Tamara moet de altijd voor verrassing zorgende Sandra Greatbatch ( de moeder van) zien te kloppen. Karin Krappen als geplaatste speler op sheet 2 kan Louise Hepburn (Schotl), Rhian Edwards (Wales) of Dee Bateman treffen, maar moet eerst na een vrije eerste ronde Carine Dessein van België uit het toernooi spelen.

Met Karen Lawman, Lorraine Hyde, Dawn Stanley op het sheet een eerste partij tegen Zoe Jones en glorie van weleer, Mandy Solomons, kan Floor van Zanten de borst ook nat maken. Op sheet 4, 5 en 6 geen Nederlandse dames, pas op sheet 7 zien we de naam van Sharon Prins staan. Boven aan dat sheet Lorraine Farlam en wat lager Clare Bywaters, die alle twee aan haar kant van de sheet staan. Rilana Erades vinden we op het laatste sheet (8) waar Julie Gore de lijstaanvoerster is.  Verder staat op dit sheet Ann Kirk uit Schotland en de sterke Finse Aliisa Koskivirta.

Voor de belangstellenden hebben we hieronder de links geplaatst naar de pagina’s op de BDO website waar je naast het dames en heren overzicht ook de sheet van de jeugd kunt teruglezen.

Overzicht sheet indeling zoals gevonden op de website van de BDO:

Heren>>>  :  Dames>>>  :   Jongens>>>  :  Meisjes>>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands