OVERIG NIEUWS

Laatste Power Dart Event kwalificatie gewonnen door Braulio Roncero

Ingezonden bericht:

Op 2 juni jongstleden werd het 10e POWER Dart Event gespeeld in Mariahout. Tevens was dit het laatste kwalificatie toernooi in de Oranjebar. Ondanks de concurrentie van de Parel v/h Zuiden, het Wegener Open en verschillende regionale Bekerkampioenschappen waren er toch genoeg spelers aanwezig om er een spannende middag van te maken. iteindelijk werden de have finales gespeeld tussen Anneke Kuijten die net was terug gekeerd van de Swiss Open (5 e plaats)

en Braulio Roncero,die zaterdag met Oranjebar in kampioen werd in de hoofdklasse van de Super League. Braulio kende geen medelijden en stuurde Anneke met 5-2 terug naar de strijd om de plaatsen 3/4. De andere halve finale werd gespeeld door Ron Meulenkamp, ook net terug van de Swiss Open (5e plaats),  en meervoudig dagwinnaar Michel van de Horst. Ron kwam met 4-0 voor en stond te wachten om 40 uit te gooien toen Michel ineens het licht zag en met een 121 finish zichzelf in de wedstrijd hield.

De volgende 3 legs gingen ook naar Michel en dus zou de laatste leg de uitslag bepalen. In de beslissende leg krijgt Ron een kans op 146 maar mist dubbel 13 waarna Michel 54 uit gooit en zich voor de finale plaatst. In de wedstrijd om de derde plaats maakt Ron geen fout en stuurt Anneke kansloos met 5-0 naar huis. In de finale tussen Braulio Roncero en Michel van de Horst trekt de kleinste van de twee spelers, Braulio, alle registers open en wint via een 112 – 106 en 102 finish met 5 -2 van Michel die na zijn winst van afgelopen week nu genoegen moet nemen met een 2e plaats.

Top 3 winnaarronde: 1. Braulio Roncero, 2. Michel van de Horst en 3. Ron Meulenkamp

De volgende speeldag is aanstaande vrijdag 08 juni en wordt gespeeld in de Vrijbuiter te Apeldoorn. Inschrijving bedraagt € 10,= p.p. inclusief een consumptie en kan op de wedstrijddag tot 19.30 uur. Aanvang van het toernooi is 20.00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands