PRODARTS EUROPE

Dennis Sanders wint 5de Haspeltje RTW rankingtoernooi

Een regenachtige zondag met heel veel divisiekampioenschappen in de regio waren debet aan de niet al te hoge opkomst bij de vijfde editie van ’t Haspeltje Road to the Winmau ranking toernooi. Slechts 14 deelnemers waaronder 2 dames betraden het strijdperk voor de punten en de dagprijs. Opmerkelijk is dat op alle vijf de edities toch heel veel toptalent uit de Achterhoek aanwezig is om via deze unieke mogelijkheid een Winmau ticket te verdienen.

Ranking aanvoerder op dat moment, Stephan Gerritsen had zich afgemeld voor deelname aan the Swiss Open, en niet zonder succes want die zondag kregen we bericht dat hij samen met broer Maarten Gerritsen het koppeltoernooi van dit internationale evenement had gewonnen. ( zie foto)

Na een opsplitsing van de aanwezige darters in twee poules van 5 spelers en 1 van 4, waarvan respectievelijk de beste 3 en beste 2 in de poule doorgingen naar de kwartfinale ging men van start. Uiteindelijk bleven er dus 8 spelers over die voor punten speelden de afvallers vielen vandaag dus buiten de boot. Hieronder een overzicht van de uitslagen kwartfinale en meer. Voor een overzicht van de ranking kunt u hier terecht.

   Laatste 8        
Pos  Player   Player score  
1 Dennis Sanders Mark Nieuwboer 4 0
2 Jess van de Kamp Ingo Kaminsky 4 2
3 Ronald Brandsen Jacqueline Jansen 4 0
4 Danny van Klompenburg Arjan van Oord 4 1
           
   Halve finale        
Pos  Player   Player score  
1 Dennis Sanders Jess van de Kamp 5 2
2 Ronald Brandsen Danny van Klompenburg 3 5
         
   Finale        
Pos  Player   Player score  
1 Dennis Sanders Danny van Klompenburg 6 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands