OVERIG NIEUWS

Deelnemers Peelland Dartbond aan Champions League of Darts bekend

Ingezonden bericht:

Ieder jaar kunnen lidorganisaties van de Nederlandse Darts Bond via deze bond één of meerdere toernooi pakketten aanschaffen voor startbewijzen voor de Winmau World Masters en Zuiderduin Masters. Veelal via een speciaal play off toernooi of een ranking toernooien circuit plaatsen spelers en speelster zich voor een eindtoernooi dat in hotel Zuiderduin gehouden wordt.

De Peelland Darts Bond wordt al jaren verwend met de inzet van het meest actieve dartscafé in die regio, de Oranjebar uit  Mariahout, die ook dit jaar weer bereid gevonden is een CLoD pakket aan te schaffen om zo 5 regionale spelers een kans te geven door deelname aan de Champions League of Darts.

Deze week is de laatste kwalificatiedag van de Peelland CHALLENGER 2012 gespeeld, het toernooiencircuit dat de Oranjebar hiervoor in het leven heeft geroepen. Uit dit toernooi komen dan  5 spelers die gelegenheid te krijgen de Peelland Dart Bond te vertegenwoordigen op de Champions League of Darts waarbij een deelnamebewijs voor de Zuiderduin Masters 2012 en de Winmau World Masters 2012.

De Oranjebar had 8 speeldagen georganiseerd waar iedere bij de PDB aangesloten darter de mogelijkheid had om zich via een ranking systeem te kwalificeren. Uiteindelijk zijn onderstaande spelers als winnaars uit de bus gekomen en zij zullen dus op 8 september aanstaande proberen dit evenement te winnen.

Heren: Hermie van Orsouw en Bobby Biemans

Dames: Anneke Kuijten

Junioren: Santino Broer

Meisjes: Kimberly Giepmans

Meer informatie over de Champions League of Darts kunt u vinden op de website van de organisatie: www.clod.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: © Prodarts Europe - the Netherlands