WDF/BDO

Jamie Hughes naar halve finale door falen van Martin Adams op de dubbels

Jamie Hughes heeft zich ten kost van Wolfie Martin Adams geplaatst voor de halve finale van Lakeside 2017. Hughes wist Adams op zij te zetten met 5-4 ( 1-3, 0-3, 3-2, 0-3, 3-1, 3-0, 3-1, 1-3, 3-1 ) Er leek geen vuiltje aan de lucht te zijn voor Adams maar door toedoen van het missen van dubbels is het niet hij maar Hughes die na een 1-3 achterstand in sets zich plaatst voor de halve finale.

Wolffe on Fire genadeloos
Martin komt via een (3-1 en 3-0) op een 2-0 voorsprong in sets Jammie pakt de 3de set met 2-3. Maar daarna is het wederom Adams wat de klok slaat Adams is werkelijk fenomenaal zeker op zijn dubbels via een (3-0) komt hij op 3-1 in sets. Jammie Hughes laat zich niet zomaar de kaas van zijn brood eten, hij weet in de 5e set orde op zaken te stellen door de set naar zich toe te trekken met 3-1.

Adams en zijn Dubbels.
In de 6e set lijkt Adams zijn genadeloze spel van in het begin kwijt te zijn. Martin mist in deze set voor leg 1, 7 darts op de dubbel en moet toe zien hoe Hughes er met de leg vandoor gaan, in de 2e leg mist Adams 3 darts op de dubbel en Hughes zegt wederom dank u, Hughes pakt dan de 6e set met 3-0 door dat Adams ook in de 3e leg wederom 5 darts mist op zijn dubbel, mede door deze missers van Adams ziet hij zijn geweldige voorsprong van 3-1 in sets voor de zon verdwijnen Hughes maakt er gewoon weer gelijk van 3-3 in sets.

Jamie Hughes pakt de eerste leg in set 7 en komt daarmee voor het eerst op voorsprong in deze wedstrijd. De frustraties beginnen bij Adams op te komen want na zijn zoveelste misser op de dubbel spreekt hij de wanhoop hard uit richting het bord. Jamie Yozza Hughes weet er handig gebruik van te maken want hij pakt met 3-1 set 7 en lijkt op weg naar een plek in de halve finale.

Jammie Hughes maakt dure fout
Martin Adams wint vervolgens de 8e set met 3-1. Hughes krijg in deze set de kans om op 2-2 te komen in legs maar door toedoen van een zeldzame blunder binnen het darts geeft hij de set compleet weg. Hughes staat op een finish van 126 en gooit 2x triple 19 zodat hij dus dubbel 6 overhoud maar Hughes verrekend  zich totaa, i.p.v. dubbel 6 te gooien gaat hij naar dubbele bull en gooit zich dood. Adams zegt dank u meneer Hughes en via dubbel 12 komt Adams terug op 4-4 in sets.

Hughes hersteld zich en pakt de winst.
Jamie Hughes heeft zich goed hersteld van zijn fout in de 8e set. Jamie weet tenslotte de 9e set te winnen met 3-1 in legs en mag morgen terug komen voor de halve finale.

 

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands