WDF/BDO

Lisa Ashton walst over Aileen de Graaf heen en plaatst zich voor de finale van Lakeside 2017.

Lisa Ashton heeft voor de 4e keer de finale behaalt van Lakeside. De tweevoudig winnares klopte onze landgenote Aileen de Graaf met 2-0 (3-0,3-1) in sets.

Ashton begon de wedstrijd ongelooflijk sterk. Lisa die de eerste leg van de wedstrijd wist te pakken via dubbel 9. Ook leg 2 ging vrij makkelijk naar  Ashton en hoe, via enkele 20 en 2 maal tops komt ze heel snel op 2-0. Ashton laat werkelijk fantastisch darts zien want ook leg 3 gaat via tops naar de The Lancashire Rose. Ashton noteerde een average tot dan toe van 90,18.

Aileen wist zich knap te herstellen en pakte de openingsleg in de 2e set.  maar kon niet voorkomen dat Ashton leg 2 en 3 pakte Aileen speelde gewoon zeer sterk in deze 2e set maar tegen een ontketende Lisa Ashton is niet veel tegen in te brengen want Ashton besluit de wedstrijd met een finish van 96 via dubbel 9. Meer valt er niet te zeggen over deze wedstrijd want Ashton was werkelijk fenomenaal. Het moet raar lopen wil zij niet voor de 3e keer de Lakeside titel winnen.

 

error: © Prodarts Europe - the Netherlands