NDB

Inschrijving voor Dutch Open 2016 gestart

Het is vanaf vandaag mogelijk je in te schrijven voor de Dutch Open Darts 2016. Dit unieke dartsevenement zal plaatsvinden van vrijdag 29 t/m zondag 31 januari in de Bonte Wever Assen. De Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste dartstoernooi van Europa, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen. Jij dus ook! Het toernooi zal op vrijdag starten met het koppeltoernooi voor dames en heren. De singles zullen plaatsvinden op zaterdag, waarna de beste spelers zich zullen plaatsen voor de finaledag op zondag. Ook de Dutch Open Darts Youth zal op zondag gespeeld worden.

Vanaf vandaag kunnen spelers zich digitaal inschrijven op deze website. Voor Nederlanders is het alleen mogelijk om je online in te schrijven en te betalen via iDeal. Het is niet mogelijk om betalingen apart aan de NDB over te maken. Als de inschrijving is afgerond, ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail.
Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. Zij komen naar dit evenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Maar natuurlijk ook om te genieten van de profspelers die op een groot podium, onder toeziend oog van duizenden juichende fans en de televisiecamera’s, hun kunsten zullen gaan vertonen.
Ook in 2016 verwachten we dat alle internationale topspelers van het BDO/ WDF circuit weer aanwezig zijn. Zo verwelkomen wij de titelverdedigers Martin Adams en Aileen de Graaf. Ook Lakeside kampioen Scott Mitchell zal waarschijnlijk in Assen aanwezig zijn net als Tony O’Shea, Scott Waites en Darryl Fitton, die vorig jaar in de finale een 9-darter gooide. Natuurlijk verwachten we ook onze Nederlandse toppers zoals Wesley Harms, Rick Hofstra en Co Stompé in de Bonte Wever.
Hou de vernieuwde website van de Dutch Open Darts goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en het laatste nieuws!
Wil je niets missen van de Dutch Open Darts 2016? Schrijf je dan snel in en zorg dat je 3 dagen lang aanwezig bent in Assen!
error: © Prodarts Europe - the Netherlands